Frontpage

Hvorfor velge Estepona?

The Spanish Estate Agent ligger i Estepona, i regionen Costa del Sol. Med over 16 kilometer lange strender, fruktbare daler og myke fjell, har Estepona et mikroklima som kan skryte over sine 325 dager med sol i året.

Boligene vi har på markedet i Estepona inkluderer stilige villaer med private svømmebasseng, moderne leiligheter og toppleiligheter med flotte fasiliteter som svømmebasseng, sikker parkering og fantastiske utsikter.

Vi er alle glad i travle og dynamiske Marbella og Puerto Banus. I Estepona kan du imidlertid også se den eldre siden – som f.eks. den spanske havnen, butikker og tapas-barer. Områdets beste sjømat kommer til denne aktive porten.

Som vert for to “Blue Flag”-strender, trekker Estepona til seg familier og feriereisende gjennom hele året. Det er ingen overraskelse at Walt Disney opprinnelig valgte dette stedet som beliggenhet for hans europeiske fornøyelsespark.

Med vårt Estepona-baserte kontor og tusenvis av eiendommer kan vi bistå kunder som vil kjøpe seg inn i Marbella og Puerto Banus veletablerte marked. Vi ligger imidlertid ideelt til for å bistå kunder som vil utnytte de konkurransesterke prisene som er å finne på villaer og leiligheter på vestsiden, mot Gibraltar.

Avgjør om du vil flytte inn i et drømmehjem i solen og ta kontakt med oss i dag.

Hvorfor velge Costa del Sol ?

I Costa del Sol har vi mange vakre kvalitetshus, -villaer og -leiligheter på markedet. Med omdømme som «internasjonal lekeplass for de rike og berømte» er dette stedet hvor tusenvis av besøkende og boligeiere kommer for å nyte en finere livsstil. I tillegg til områdets enorme investering innenfor infrastrukturer med kjøpesentre, restauranter, barer, flyplasser, golfbaner og sport, kan du nyte regionens naturlige fordeler i form av dets slør av fjell som forsiktig daler inn mot de mange kilometerlange strendene som frynser Middelhavet.

Et par timer med fly fra Storbritannia så er du kommet til en annen verden. Du kan slappe av i solen om dagen, gå på stranden eller velge og vrake mellom over 50 golfbaner. De lune nettene tilbyr bokstavelig talt hundrevis av restauranter og utesteder som du kan begi deg ut på.

Avgjør om du vil kjøpe bolig i Costa del Sol og ta kontakt med oss i dag.